Vill du testa en engångsvape?

En engångsvape är en form av e-cigg, som du använder en gång. Med en engångsvape behöver du inte ladda upp den eller fylla den med e-juice som du annars måste med en vanlig vape eller e-cigg. De fungerar i stort sett som en vanlig cigg. Du röker den och när den är slut, så slänger du den och tar en ny nästa gång.

Kanske du funderat på att testa e-cigg, men inte vill köpa ett fullt startpaket med en vape? Då kan det vara smart att börja med en engångs variant. Så att du får känna på hur det känns. Hos Eciggonline finns det både engångs och sådana du kan använda flera gånger om.

Testa vape i engångsformat

När det gäller engångsvape, så är detta något som kommit att bli ganska poppis i Sverige. Det beror troligen på att de är så enkla att använda. Numera finns det även de som är laddbara! Hos Eciggonline hittar du det mesta som har med ecigg och vejpning att göra. De erbjuder bland annat:

  • e-cigg startpaket
  • e-juice
  • förångare/tank
  • brännare/coil
  • tillbehör som batterier, laddare med mera

Börja vejpa

Kanske du länge varit vanlig rökare men vill ta ett steg mot att sluta? En e cigg, så väl som engångsvape kan vara en bra hjälp på vägen. Fördelen med e-ciggen är att de kan du själv bestämma nikotinhalten på. Det gör att du kan sänka denna halt mer och mer för att sedan ha helt utan.

Om du vill testa på att vejpa, utan att lägga allt för mycket pengar första gången, så kan en engångsvape vare smart att köpa.