Ta en lunch i Nässjö

Vill du hitta ett bra ställe för att äta lunch i Nässjö, då rekommenderar vi ankaochvaniljsas.se På detta ställe finns det god lunch, varje dag, till bra pris. Denna serveras då mellan 11:30-13:30, på vardagarna. Utöver att de har lunch, så har de även ett café med en massa goda saker. Det Anka & Vaniljsås erbjuder är:

  • Dagens lunch
  • Café
  • Catering

Sedan så har detta ställe även leveranser till Träcentrum konferensverksamhet, då de är underleverantörer till att mat där.

I Nässjö kan du luncha

Det är inte fel att gå ut och äta en lunch i Nässjö när hungern faller på. Hos Anka & Vaniljsås så finns det god och vällagad mat, alla vardagar. Är du intresserad av veckans meny så kan du se den på deras hemsida. Du kan äta hos dem samt att de även har avhämtning. Det finns även vegetariska alternativ.

Hos Anka & Vaniljsås kan du även fika, då de har ett café. Detta café är öppet 08:00-15:00 måndag till torsdag. Fredagar är det öppet till 14:00.

När du behöver catering

Hos Anka & Vaniljsås kan du även boka in catering. Kanske du ska ha fest, men du vill inte laga all mat? Då kan det vara smidigt att beställa det du behöver från detta ställe. Det finns flera olika bra menyer med förrätt, huvudrätt och efterrätt samt att de även har buffé. Då bland annat medelhavsbuffé och tapasbuffé.  För menyerna så är det bra att vara minst 15 personer och för buffé bör ni vara minst 20 personer.